<span class="visible-xs">БНТ </span><span class="hidden-xs">Българска Национална Телевизия</span>БНТ, 19.09.2017 г.

Интервю за проблема със съдържанието на фипронил в яйцата - с ас.д-р Светла Цолова от отдел "Токсикология" в НЦОЗА. Цялото интервю можете да гледате тук.

 

Нова ТВ, Новини, 16.09.2017 г.

Репортаж в Новините на Нова ТВ за иновативен апарат, който помага за измерване на риска от самоубийство при възрастни пациенти с депресия.
Коментар на д-р Владимир Наков, гл. експерт в отдел “Психично здраве” на НЦОЗА.
Целия репортаж можете да гледате тук

bTV, “Чети етикета”, 15.09.2017 г.

Качествени и здравословни ли са безплатните закуски в училище. Коментар на проф. Веселка Дулева, началник на отдел “Храни и хранене” в НЦОЗА.
Цялото предаване можете да видите тук

Нова ТВ, “Здравей, България”, 14.09.2017 г.

Репортаж в рубриката “На твоя страна” за храненето в детските градини и училищата, за съдържанието на сол и мазнини в детското меню. Коментар на проф. Стефка Петрова от отдел “Храни и хранене” в НЦОЗА.
Цялото предаване можете да видите тук

Дарик радио, 9.09.2017 г.

На 10-ти септември отбелязваме Световния ден за превенция на самоубийствата, обявен за такъв от СЗО през 2004-та година.
За рисковите фактори и за симптомите, по които може да се разпознае опасността от такова крайно действие, разговаряме с нашия гост в студиото, психиатърът д-р Владимир Наков, който е главен експерт в отдел "Психично здраве" към Националния център по обществено здраве и анализи.
Цялото интервю можете да чуете тук

Вие сте тук:Home В медиите